Om Byggbolaget

Om Byggbolaget

SCROLLA NEDÅT

VI ANTAR UTMANINGEN

Bostadsbyggandet accelererar. Skolor och vårdinrättningar rustas upp. Stora investeringar görs i kommersiella lokaler. Frågan är – vem projekterar? Vem går i god för att tidplan och kvalitet håller? Vem tar ett helhetsgrepp på allt från markinköp till nyckelfärdigt? Här ser du en stark aktör.

Utanför storstadsregionerna är det få som har den den grundmurade erfarenhet, det målmedvetna driv, den sammansvetsade kompetens som Byggbolaget i Vetlanda besitter. 

Alltsedan starten 2011 har vi vuxit rejält varje år. Ambitionen är att fortsätta expandera under kontrollerade former, med utökad styrka och bibehållen lönsamhet. 

Receptet för att lyckas stavas planering och styrning. Att göra rätt från början och delegera ansvar internt är viktiga ingredienser. Där någonstans ligger också hemligheten i att lyckas rekrytera och engagera duktiga medarbetare. 

 

Nära till besluten

Att det trots pressade tids- och kostnadsramar funkar så bra beror på att vi har duktiga arbetsledare, engagerade ägare och korta beslutsvägar. Men också på att vi har rykte om oss att vara duktiga på det vi gör och därför lyckas plocka in bra folk. Ett bra kvitto kommer från våra samarbetspartners, som säger att vi har ”rena och snygga byggen” och konstaterar att ”hos er brukar det alltid funka”.

 

BYggbolaget är ett växande företag

Vision

Byggbolaget är ett ständigt växande företag och vi strävar alltid framåt. Därför har vi satt upp ett antal nyckelfaktorer som vi hela tiden arbetar mot.

 

  • Vi ska vara en aktör på den nationella marknaden och driva projekt runtom i Sverige.
  • Vi ska skapa en "Byggbolaget-anda" med engagerade och kompetetenta medarbetare.
  • Vi ska driva projekt från markinköp till nyckelfärdigt.

Värdegrund

Ärlighet, engagemang och stolthet är ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi försöker alltid göra vårt bästa och jobba effektivt och rätt.

 

Alla ska känna en stolthet över att vara en "Byggbolagare" och att vara en del av vårt team.

Nöjda och stolta medarbetare

Vi stödjer stolt

Vi vill gärna vara med och stötta föreningar och företag som arbetar för en god sak. Barn- och ungdomsidrott ligger oss varmt om hjärtat.

 

Erikshjälpen

Erikshjälpen hjälper elever på en skola i södra Kenya som vi sponsrar. 

 

Vetlanda HF

Handbollsklubb i Vetlanda med lång tradition av att satsa på sina ungdomar.

 

Vetlanda BK

Vetlandas mest framgångsrika klubb på elitnivå med flera SM-guld genom åren.

 

HA 74

Ishockeyklubb i Sävsjö som med många duktiga ungdomsidrottare.

Vill du jobba på Byggbolaget? Läs mer här
Gasellvinnare 2016