Tandvårdshuset

Tandvårdshuset

SCROLLA NEDÅT

Tandvårdshuset

Tandvårdshuset i Vetlanda satsade på ljusa, fräscha lokaler i samband med sin flytt

Supermodern tandvårdsklinik

När de nya lokalerna skulle planeras på samma plats där Åhléns tidigare hade sin verksamhet var det en tom yta på ca 3000m2. Byggbolaget arbetade tillsammans med kund och arkitekt fram en bra planlösning. Idag är Tandvårdshuset en supermodern tandvårdsklinik i ändamålsenliga lokaler. Fokus har varit att skapa en ljus känsla trots det lilla ljusinsläppet som fanns.

 

Reception
Hall

Ljusa, fräscha lokaler

Att skapa en trygg och trevlig känsla på en tandvårdsklinik är viktigt för kundbemötandet. Tack vare ett grundligt planeringsarbete och bra inredningsval är miljön välkomnande  och skapar en modern känsla genom hela lokalen, ända från väntrummet till personalutrymmen.

Tandläkarrum
Anställda på Tandvårdshuset
Kök
Fönster
Entré och väntrum
Omklädningsrum
Anställda på Tandvårdshuset
Vilorum
Korridor och skjutpartier
Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017